MisterBling

Om virksomheden

MisterBling - Smykker og Mode Online siden 2006.

MisterBling blev grundlagt i 2006 som eneejer og er nu MisterBling AB (LTD). Hovedlager ligger i Sverige. MisterBling AB, med registrerede varemærke MisterBling (brand-nr .: 520541) er i dag en succesfuld e-handel som sælger smykker, tøj og tilbehør i Europa og på verdensplan. MisterBling hovedsageligt sælger til forbrugerne, men også til butikker og underholdningsindustrien. Vi har opnået vores stærke position ved at tilbyde hurtig og nem køb til konkurrencedygtige priser og med en af de bredeste sortimenter online. Med vores markedsledende logistik, organiseret omkring vores eget lager, kan du altid regne med hurtige og pålidelige leverancer. Sitet er tilgængelig på 6 sprog, svensk, engelsk, tysk, finske, norske og danske med de tilknyttede valutaer.

  • Kvalitetsprodukter til bedste pris
  • Dygtige og engagerede personale
  • 30 dage returret

Vores lager og personale

cms-img

Dejlig personale og effektiv lagerstyringssystem

At forvalte en online handel kræver både god og kompetent personale og god orden, organisation, procedurer og logistik. Dette er nøglen til vores succes. Vi arbejder hårdt for at gøre det nemt og sikkert for vores kunder at handle. Både teknisk med vores hjemmeside, med god indkøb og en dedikeret kundeservice. Vores kundeservice team arbejder dagligt fra 7:00 til 22:00 og svare kunderne på rekordtid i forhold til andre e-handel. Vi er stolte af at tilbyde, hvad vi og mange af vores kunder mener er en af de bedste kundeservice i Europa.

Testimonials

Deeply impressed by the range, good price and quality here. Just picked up my new hoodie and a pair of jeans I bought. Really happy!

Stefan Holm

awesome,,, cool stuff,,,,cheap prices,,,,extremely fast delivery +++++++++++++++++++

Amir

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password