Håndtaske Religion Black Viper Fold Over Evening Bag

247,51 kr.
123,75 kr.Spar 50%
Inkl. moms
Sleek sort taske i ægte læder. Fuld af fede detaljer. I midten er der en stribe af slangeskind. Samt et spænde med nitte
  • Sikker betaling med Klarna Checkout Sikker betaling med Klarna Checkout
  • Ordrer afsendes inden for 24/48 timer hverdage. 2-5 dages leveringstid. Ordrer afsendes inden for 24/48 timer hverdage. 2-5 dages leveringstid.
  • 30-dages returpolitik. 30-dages returpolitik.
  • Nedsat pris
Håndtaske Religion Black Viper Fold Over Evening Bag
Antal
In stock

Sleek sort taske i ægte læder. Fuld af fede detaljer. I midten er der en stribe af slangeskind. Samt et spænde med nitter og kranier til Pep op den lille pose lidt ekstra. En lille og nyttig 'penalhus taske', der har en lille nedslidte udseende.For mere information, se under 'Specifikationer'Religion startede som en t-shirt brand og dets blanding af anarkistiske grafik og kommercielle attributter har været brand i front i både mode og mediernes søgelys. Deres 'ingen frygt politik «for at eksperimentere med design teknikker, vasker og tendenser har givet brandet sin attraktive udseende med en rock kant. Religion er afsat til at forfølge deres individuelle stil: sangtekster, citater, musik og britiske arv har altid været en stor indflydelse bag hver kollektion. Inspiration fra Londons østlige del og den internationale street kulturen er blevet en vigtig del af at skabe brandet meget elsket signatur. Religioner innovativt design er blevet et must for enhver mode fanatiker. Skabt et stort berømthed entourage som Agyness Deyn, Girls Aloud, Kate Moss, Paris Hilton og Kylie Minogue.
Religion
BG0159

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password